About Me !

Friday, March 15, 2013

Peliharalah mereka... :p

Assalamualaikum ! Hai ! Salam 1 Malaysia ! :)

Hari ni aku nak cerita pasal binatang peliharaan aku.. aku ada 4 binatang peliharaan kat umah..1st binatang yang aku bela kucing , 2nd arnab , 3rd burung , yang keempat tu..ikan..tp baru dalam perancangan laa.. lol !

1st yang aku nak cita pasal kucing aku..

Jesse tengok sini ! klik2 ! :p

Monday, March 11, 2013

Zulfa ~

Hai semua !

Ni first artikel aku. sebelum ni memang aku ada post , tp tah apa2.. so aku delete semua tu dan update yang baru.
Fisrt skali aku nak ceritakan pasal diri aku lah ! wat pa cerita pasal orang len ! haha !

tah apa2 pic nih !

Haa..pic yang kat atas tu baju oren first tang aku ada. maksud aku baju p bejalan !dok kat rumah tu lain la kan.